Flore Kunst

flore-kunst-1

Sóc molt dolent amb el francès, però més o menys, he pogut fer una mini traducció de l’article/presentació que apareix a la web French Saucisse (és preferible que feu cas a l’original).

Per Flore Kunst, el collage és una fascinació hipnòtica. Un petit plaer (ho hem repetit en quasi tots els i les artistes de collage del bloc) on el creador busseja entre tubs de pega i impresos vells.

Davant una obra de John Baldessari, “Kiss Panic“, Flore decideix canviar la seva manera artística d’expressar-se. El collage és, sens dubte, el sinònim de llibertat i creativitat. Inspirada per les imatges dels anys 50 fins als 60, la francesa ens ofereix una juxtaposició d’il·lustracions intel·ligents per visualitzar-hi l’actual estil de vida. Un conjunt de formes excèntriques, influenciada per tots els costats, amb tant d’enginy que és com a burla.

Efectivament, amb un brillant cop d’estisores, l’artista ens ofereix composicions de caràcter vintage, plenes d’esperit. Amb l’ús de pin-ups i d’altres elements més ambigus, Flore crea les escenes més surrealistes, irracionals i increïbles que us podeu imaginar!

flore-kunst-2

flore-kunst-3

flore-kunst-4

flore-kunst-5

flore-kunst-6

flore-kunst-7

flore-kunst-8

flore-kunst-9

flore-kunst-10

flore-kunst-11

flore-kunst-12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s